Виставка робіт Примаченко

Музейний комплекс "Мистецький Арсенал"

Весна в нашу школу прийшла зі знайомством з роботами Примаченко наприкінці лютого. І навіть грудки снігу вздовж дороги не завадили паросткам весняного настрою, таким життєстверджуючим виявився цей досвід.

Юні поціновувачі уважно вдивлялися в картини та ловили кожне слово екскурсовода. Щиро радимо замовляти для дітячих груп професійний супровід, особливо коли йдеться про такий гарний рівень, на який нам пощастило натрапити. Дитяче захопленя самою ідеєю екскурсії наш гід майстерно спрямувала на предметну цікавість до образів, творів, непростої долі Марії Примаченко та спонукала на глибинні роздуми про життя. В Катріни постало екзистенціальне питання: чому люди народжуються, живуть та помирають, навіщо? А дехто з радістю відкрив примітивізм як стилістику власних робіт!

Дякуємо натхненнику та організатору нашої вилазки, активній мамі – Олесі Чорній, та пані Тетяні Левчук, яка зацікавила учнів власними яскравими враженнями від виставки.

Як ми провели цей захід

Міжнародна школа Uschool

logo_for_fb Маленька школа з особливою, майже родинною атмосферою. Дітям від 6 до 10 років ми забезпечуємо індивідуальний план навчання, англомовне середовище та психологічний комфорт.

Шкільна галерея

Напишіть нам