Садочок IMN

Садочок IMN

International Montessori Nursery був заснований у 2003 році у Києві з метою забезпечити високу якість освіти для дітей дошкільного віку. За ці роки багато талановитих дітей розпочали з нами свою подорож у навчання.

IMN-globeВсі діти проходять однакові етапи розвитку та для кожного природа передбачила свій власний розклад. Наше завдання – зустріти кожну дитину на наявному щаблі розвитку та допомогти максимально розкрити її потенціал.

Повсякчас у класі займаються діти із різним рівнем можливостей. Наприклад, чотириричний Ніколас вже вміє читати та писати, а його ровесниця Мері тільки-но починає розпізнавати алфавіт. Втім Ніколас почувається невпевнено у соціальній сфері, а Мері непереможна у жвавих іграх.

Ми прагнемо наблизити навчальний план до індивідуальних потреб кожного та комплексно допомогти дітям у всіх сферах розвитку: інтелектуальній, соціальній, емоційній та фізичній. Малі діти набувають знань та навичок у декількох напрямках одночасно. Всі ці напрямки не лише рівнозначно важливі для дитини а й взаємопов’язані. Прогрес у соціально-емоційний сфері сприяє розвитку інтелекту. У той самий час без інтелектуальних можливостей соціально-емоційний розвиток дитини уповільнюється. Сучасні наукові дослідження вказують на те, що ці дві області розвитку йдуть пліч-о-пліч.

Новини

Міжнародна школа Uschool

logo_for_fb Маленька школа з особливою, майже родинною атмосферою. Дітям від 6 до 10 років ми забезпечуємо індивідуальний план навчання, англомовне середовище та психологічний комфорт.

Шкільна галерея

Напишіть нам