Вакансія

Вчитель молодших класів з англійською мовою викладання

Вчитель молодших класів з англійською мовою викладання

img-teachers-bgДіти від 6 до 10 років чекають на вчителя, який вільною та грамотною АНГЛІЙСЬКОЮ розповідатиме про світ, вчитиме читати, писати, рахувати, цінувати себе та будувати відносини.

У нас в Uschool це називається Teacher of Common Core. Адже ми викладаємо міжнародну програму (Math, Reading, Language Art, Science) саме за стандартами Common Core, які прийняті в більшості штатів США. Це не жорсткий регламент дій вчителя, а вказівник, до чого учні мають прийти наприкінці кожного року. А як туди дістатися з кожним з них — простір для вашої фантазії, наших методик та напрацювань і спільної роботи.

Свого майбутнього вчителя ми бачимо позитивним та енергійним, з гарним почуттям гумору та доброю усмішкою, вмінням налагоджувати контакт з дітьми з позиції відповідального дорослого.

Особливо Вам раді, якщо Ви:

  • вдосконалюєте свою англійську спілкуючись із носіями мови або мали досвід проживання/навчання в англомовній країні,
  • викладали англійську як другу мову дітям індивідуально чи в групі,
  • маєте сертифікат TEFL.

З нас:

  • Challenge. У нас в Uschool можна реалізувати «шалені» задуми, експериментувати з форматом занять, тривалістю, сидячі, лежачі, в стрибку… Все, що йде на користь дітям і нікому не шкодить, робити можна.
  • Командна підтримка. Ми навчаємо, підказуємо, сприяємо в підвищенні кваліфікації.
  • Емоційно приємне місце роботи. Просторі світлі приміщення, поруч з Андрієвським узвозом. Сюди легко дістатися від метро Золоті Ворота, Поштова або Майдан Незалежності і тут насправді хочеться бути.
  • Перспектива росту і відкриття нової філії школи.

Дізнатися про нас більше можна на сайті або на FB сторінці школи.

Надсилайте інформацію про себе із фотографією на info@uschool.com.ua з приміткою Teacher of Common Core.

Напишіть відгук

Ваша пошт@ не публікуватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Новини

Міжнародна школа Uschool

logo_for_fb Маленька школа з особливою, майже родинною атмосферою. Дітям від 6 до 10 років ми забезпечуємо індивідуальний план навчання, англомовне середовище та психологічний комфорт.

Шкільна галерея

Напишіть нам